La Cambra de Terrassa fomenta els contactes entre empreses del sector aeronàutic


  • Comparteix:

Logotip de la Cambra de Terrassa

Logotip de la Cambra de Terrassa

Una delegació d'empreses catalanes, entre elles la santcugatenca Ventur Electronics, ha viatjat a la ciutat francesa de Tolosa per mantenir contactes de negoci. La visita al principal centre de fabricació de components per aeronaus d'Europa ha posat en contacte empreses del sector aeronàutic per promoure la subcontractació de les empreses catalanes.

La Cambra de Comerç de Terrassa ha engegat iniciatives sectorials per afavorir contactes entre empreses d'un mateix sector que facilitin el negoci i l'obertura de mercats. En aquest sentit, una desena d'empreses catalanes ha visitat Tolosa, on hi ha ubicat el clúster més important de l'indústria aeronàutica europea. En aquesta delegació, hi ha participat la companyia Ventur Electronics, empresa dedicada als components electrònics amb seu a Sant Cugat.

El responsable de Comerç Internacional de la Cambra, Josep Maria Armengou, ha explicat a Cugat.cat l'objectiu de la iniciativa.

Josep Maria Armengou

Des de la Cambra donem suport a la subcontractació en els sector aeronàutic. Volem que l'empresa obri nous mercats.


Està previst que a l'octubre una delegació de les empreses aeronàutiques de Tolosa visitin les instal·lacions de les companyies catalanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.