Es presenta un estudi sobre la situació del sector de la construcció a la comarca


  • Comparteix:

Membres de la Cambra de Comerç a Sant Cugat

Membres de la Cambra de Comerç a Sant Cugat

Les Cambres de Terrassa i Sabadell juntament amb els gremis de la construcció comarcals treuen avui a la llum els resultats d'un estudi sobre la situació del sector de la construcció al Vallès. El pioner treball de camp vol ser un referent per guiar les perspectives de futur del sector a la comarca. L'acte de presentació tindrà lloc a la una de la tarda, a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Vallès Occidental situat a Terrassa.

'L'estudi de la situació actual del sector de la construcció al Vallès Occidental' oferirà dades concretes sobre l'estat actual de l'estoc d'habitatges buits a la comarca, tant pel que fa als d'obra nova com als de segona mà. Conèixer la situació permetrà perfilar el punt de vista institucional sobre les properes accions en el sector de la construcció i la política d'habitatge.

La presentació comptarà amb la presència dels presidents de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa i Sabadell, Marià Galí i Antoni Maria Brunet, respectivament; així com el president del Gremi de la Construcció del Vallès, Antoni Palet, i el president del Gremi de Constructors d'obres de Sabadell i comarca, Melquiades Garrido.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.