L'alcalde i el conseller d'Indústria inauguren el centre d'Inspeccions Tècniques de Vehicles


  • Comparteix:

Lluís Recoder i Antoni Fernández Teixidó tallen la cinta inaugural

Lluís Recoder i Antoni Fernández Teixidó tallen la cinta inaugural

Sant Cugat ja disposa d'una oficina d'inspecció tècnica de vehicles. El servei, que atendrà unes 35.000 inspeccions l'any, és l'únic de tot l'Estat que compta amb un circuit on s'impartiran classes de seguretat vial als infants. A l'acte inaugural, s'ha presentat un estudi que afirma que el sistema d'ITV de Catalunya és un dels millors a nivell internacional.

Ubicat al carrer Amposta, el servei d'ITV arriba a la ciutat amb l'objectiu de donar el millor servei als usuaris que viuen a 25 quilòmetres a la rodona. Les instal·lacions, unes de les més avançades tecnològicament, té una capacitat de 35 mil revisions l'any, tot i que a llarg termini pot assolir les 50 mil.

L'estació, gestionada per l'empresa Agbar-Applus, és la primera a tot l'Estat que ofereix una zona infantil d'educació vial que permetrà als més petits conèixer les normes de circulació amb cotxes elèctrics. L'alcalde Lluís Recoder ha aplaudit aquesta iniciativa ja que la considera vital per a una ciutat que creix constantment:

Lluís Recoder

Som una ciutat que ha de dedicar molt d'esforç a l'educació dels nens


Durant l'acte inaugural, presidit pel conseller d'Indústria, Antoni Fernández Teixidó, s'ha presentat un estudi comparatiu sobre els sistemes d'ITV d'arreu del món. Un document que diu que les revisions de vehicles de Catalunya són un punt de referència a nivell internacional. L'estudi, tal i com explica el conseller, també indica que el servei d'inspecció més idoni és el concessional:

Antoni Fernández Teixidó

Per un país com el nostre el sistema de concessió és l'eina més adequada


Actualment, un 20% dels accidents de trànsit es produeixen per un mal manteniment del vehicle. En aquest sentit, Fernández Teixidó ha dit que s'ha de treballar amb el govern central per escurçar el termini de la primera inspecció del vehicle.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.