Banc Sabadell compra el Mellon United National Bank


  • Comparteix:

Seu local de Banc Sabadell

Seu local de Banc Sabadell

Banc Sabadell, amb seu a Sant Cugat, ha adquirit el Mellon United National Bank, una entitat financera fundada al 1978 i que treballa al sud de Florida. D'aquesta manera, Banc Sabadell reforça la seva plataforma operativa a Miami i consolida el projecte de banca local a la zona. Amb aquesta operació, el banc amb seu a Sant Cugat esdevé la sisena entitat local per volum de dipòsits.

Amb la transacció, Banc Sabadell adquireix tots els dipòsits del Mellon United National Bank xifrats en 1.613 milions de dòlars i 900 milions de crèdits, aproximadament el 60% de la cartera creditícia de l'entitat. Aquesta és la tercera operació corporativa que Banc Sabadell porta a terme a l'àrea de Miami després d'adquirir el TransAtlantic Bank i el negoci de banca privada de BBVA a la zona. Actualment, el volum de negoci gestionat per Banc Sabadell als Estats Units supera el 6.400 milions de dòlars entre recursos gestionats i crèdits a clients.

El Mellon United National Bank és un banc comercial i una franquícia especialitzada en els serveis bancaris professionals. Disposa actualment de 15 oficines al sud de Florida i té una plantilla de 335 empleats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.