Egarsat es posa bona nota en l'exercici del 2008


  • Comparteix:

Seu santcugatenca de la mútua Egarsat

Seu santcugatenca de la mútua Egarsat

La mútua Egarsat, amb seu a Sant Cugat, fa un balanç positiu dels resultats obtinguts el 2008. Una minva de la sinistralitat, el manteniment dels ingressos respecte el 2007 i la integració a la corporació de mútues, Suma Intermutual, són els principals motius d'aquesta valoració.

L'exercici del 2008 xifra en més de 100.000 les incidències que Egarsat va atendre entre els seus treballadors protegits. A més, la mútua va ingressar 241 milions d'euros, és a dir, que va aconseguir uns resultats similars als del 2007.

El director de Relacions Externes, Pere Arch, valora els resultats de la memòria del 2008, sobretot davant la fràgil situació econòmica que s'està vivint.

Pere Arch

La valoració és bona tot i que ha estat un any difícil. Hem baixat la sinistralitat i hem mantingut el nivell d'ingressos respecte el 2007.




Egarsat està afrontant aquest 2009 amb ganes i optimisme. La mútua es marca com a principals objectius potenciar les facilitats que li proporciona l'entrada a la corporació Suma Intermutual i consolidar el 'Baròmetre Egarsat', un estudi que, juntament amb ESADE, pretén investigar l'absentisme a l'empresa.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.