L'Ajuntament ingressa 800.000 euros per la venda de la seu d'Impulsis


  • Comparteix:

Està previst que el servei entri en funcionament a mitjans del 2010

Està previst que el servei entri en funcionament a mitjans del 2010

L'Ajuntament ha signat aquest dimarts la venda de l'antiga seu d'Impulsis a l'institut Català de Finances, que cedirà l'espai al Servei d'Ocupació de Catalunya a Sant Cugat. El consistori ha ingressat 800.000 euros per aquesta operació i s'ha reservat el dret de recompra si la Generalitat decideix destinar aquest edifici a un altre servei.

El Servei d'Ocupació de Catalunya s'ubicarà al local de l'antiga seu d'Impulsis, al carrer de la Creu número 2. Properament s'iniciaran les obres per adaptar l'edifici i està previst que entri en funcionament a mitjans del 2010.

El tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, ha explicat que amb aquesta operació l'Ajuntament ven immobilitzat disponible i el converteix en diner líquid. A més, Joly ha destacat que s'ha fet la venda perquè el servei ocupacional té prioritat estratègica per la situació econòmica actual.

En declaracions a Cugat.cat, Joly ha explicat que les noves oficines oferiran un servei 'més òptim i adequat a les necessitats actuals'.

Jordi Joly

Les oficines del Servei d'Ocupació de Catalunya seran més modernes i properes. Oferiran un servei més òptim i adequat.


Durant els propers 10 anys, l'Ajuntament s'ha reservat l'opció de tornar a adquirir l'edifici si la Generalitat decideix no destinar-lo al servei ocupacional. En aquest cas, la venda es faria també per 800.000 euros, més la suma de l'actualització de l'IPC.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.