Un estudi demostra l'eficàcia d'un fàrmac de Boehringer per tractar la SIDA


  • Comparteix:

Boehringer té seu a la ciutat

Boehringer té seu a la ciutat

L'antiretroviral Viramune que fabrica Boehringer Ingelheim, amb seu a la ciutat, és més efectiu que el fàrmac atazanavir a l'hora de prevenir malalties cardíaques a l'inici del tractament del VIH. Així es desprén de l'estudi ARTEN presentat durant la 5a conferència de la Societat Internacional sobre la SIDA que s'ha celebrat a Sud-Àfrica.

L'ARTEN és un estudi que ha comparat dos antiretrovirals que es prescriuen amb freqüència, el Viramune i l'atazanavir, per determinar quin té un perfil lipídic més favorable, és a dir, quin implica menys risc de malaltia cardíaca. El document conclou que els dos fàrmacs tenen una eficàcia similar combinats amb dos medicaments més, però que el Viramune té un efecte superior sobre el perfil lipídic a la teràpia d'inici del tractament contra el VIH.

El Viramune és un producte d'investigació pròpia de Boehringer Ingelheim, que té seu a la nostra ciutat. L'ús del fàrmac està indicat amb combinació amb altres antiretrovirals per al tractament de la infecció per VIH-1.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.