La taxa d'atur a Sant Cugat es va reduir en un 1,5 per cent al mes de març


  • Comparteix:

La taxa d'atur va disminuir a Sant Cugat un 1,5 % al mes de març. Les dades indiquen que en aquest període 23 persones van aconseguir un lloc de treball, situant la xifra de desocupats a la ciutat en 1.482 persones.

Segons els números del Departament de Treball, Sant Cugat va experimentar al mes de març una millora en la seva taxa de desocupats. De la població activa que té la ciutat, unes 22.300 persones, un 6% està a l'atur. Això situa la ciutat en la quarta amb més desocupació de la comarca, per darrera de Terrassa, Sabadell i Rubí. En comparació al març de l'any passat, el nombre d'aturats era més baix, amb 87 desocupats menys.

A la comarca, el sector que més aturats va generar és el de serveis, seguit de la construcció i la indústria. Pel que fa a les contractacions, el mes de març es van formalitzar 22.100 altes laborals, 3.000 de les quals tenien caràcter indefinit. En el que portem d'any, s'han signat 65.200 contractes al Vallès Occidental.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.