El benefici de Hewlett Packard cau un 16%


  • Comparteix:

La ministra Garmendia va inaugurar al maig el Centre d'Arts Gràfiques d'HP

La ministra Garmendia va inaugurar al maig el Centre d'Arts Gràfiques d'HP

El grup nordamericà Hewlett Packard, amb seu a Sant Cugat, ha guanyat 3.695 milions d'euros en els primers nou mesos de l'any, un 16% menys del benefici obtingut en el mateix període de l'exercici anterior. La direcció de la companyia, però, es mostra optimista perquè diu que el negoci s'està estabilitzant i confia que el fabricant d'ordinadors estarà entre els primers beneficiats per la recuperació econòmica.

A tot el món la xifra de negoci d'HP ha arribat als 59.280 milions d'euros, només un 1'3% menys que en els nou primers mesos de l'any passat. Pel que fa als comptes del tercer trimestre d'aquest any, Hewlett Packard ha guanyat 1.164 milions d'euros, el que suposa una disminució del 18'9%, i va ingressar 19.468 milions d'euros, un 2% menys que en el mateix període de l'any anterior.

Hewlett Packard té a Sant Cugat un important centre de recerca i desenvolupament de nivell europeu i, des del mes de maig, també acull un Centre Internacional d'Arts Gràfiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.