L'Associació Sant Cugat Empresarial demana més flexibilitat laboral per afrontar la crisi


Temes relacionats

Sant Cugat té gairebé 3.600 aturats, un 60% més que fa un any ( 3/set/09)


  • Comparteix:

El servei de la construcció és un dels més afectats per la crisi econòmica

El servei de la construcció és un dels més afectats per la crisi econòmica

El mercat de treball estatal necessitarà més flexibilitat laboral si vol fer front a la crisi, segons l'Associació Sant Cugat Empresarial. L'entitat creu també que l'aposta santcugatenca per la innovació farà que la ciutat rellanci abans la seva economia, tot i la difícil situació que mostren les últimes dades d'atur, que se situa en 3.599 desocupats.

La flexibilitat laboral que proposa l'Associació Sant Cugat Empresarial per rellançar l'economia contempla la llibertat de l'empresa no només per acomiadar personal, sinó també per modificar les jornades laborals i els salaris, entre d'altres mesures.

El president de l'Associació Sant Cugat Empresarial, Frederic Boix, exemplifica la rigidesa laboral que diu que pateix l'economia estatal.

Frederic Boix

Un dels aspectes més difícils per superar la crisi és la rigidesa en el mercat de treball. A Espanya la desvinculació dels treballadors a les empreses és molt més complexe que en altres països.



Boix ha fet també una radiografia de la situació econòmica que augura per aquest nou curs a Sant Cugat.

Frederic Boix

L'aposta de Sant Cugat per la innovació, els serveis, la potència de la indústria farmacèutica... ens fa veure que podem enfocar el futur amb esperança tot i la dificultat actual.



L'atur a Sant Cugat ha augmentat un 8,1% aquest agost respecte el mes anterior. Els actuals 3.599 desocupats a la ciutat representen un 60% més que ara fa un any.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.