Banc Santander posa en venda a Sant Cugat habitatges amb descomptes de fins el 30%


Temes relacionats

Promusa gestionarà 146 habitatges de protecció oficial construïts per Banc Santander (21/jul/09)


  • Comparteix:

Aspecte dels pisos en venda

Aspecte dels pisos en venda

El Banc Santander posa en venda aquest dimarts, a través d'Internet, 29 habitatges a la zona de Can Mates amb descomptes que poden arribar fins al 30%. L'operació s'emmarca en la venda que l'entitat està fent de la totalitat del seu estoc de pisos procedents de promotores que han hagut de cedir els seus habitatges en no poder tornar els seus deutes. El banc també ofereix als compradors la possibilitat de finançar el 100% de la hipoteca.

La divisió immobiliària del Banc Santander, Altamira Santander Real State, ja ha venut des de principis d'any prop de la meitat del seu estoc, uns 1.100 pisos. Aquesta nova venda forma part d'una operació que llança al mercat un total de 450 habitatges nous a tot l'Estat, amb descomptes situats entre el 20 i el 30% del preu original. En el cas de Sant Cugat, es tracta dels 29 habitatges de la promoció Residencial Nou Sant Cugat, situat al Turó de Can Mates.

Banc Santander construirà properament, també al Turó de Can Mates, prop de 150 habitatges públics en solars privats. L'entitat cedirà els habitatges a Promusa per a la seva gestió com a habitatge públic en règim de lloguer, i els recuperà passats entre 20 i 30 anys. En el marc d'aquesta operació, el ple va aprovar el juliol una modificació puntual del Pla General Metropolità.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.