El parc empresarial @ SantCugat desafia la crisi i obre 50.000 metres quadrats d'oficines


  • Comparteix:

Vista exterior del centre de negocis

Vista exterior del centre de negocis

Sant Cugat ja compta amb un nou parc empresarial, l'@ SantCugat. El nou centre de negocis posa a disposició de les empreses més de 50.000 metres quadrats d'oficines en un edifici situat a la Via Augusta, a tocar del Centre Comercial Sant Cugat. Ara mateix l'ocupació és d'aproximadament un 25%, però esperen que abans d'acabar a l'any ja tindran gairebé la meitat de les oficines en funcionament.

L'@ Sant Cugat Business Park és, segons els seus promotors, una evolució natural del Sant Cugat Trade Center, i vol continuar oferint a les empreses nacionals i internacionals un espai on desenvolupar la seva activitat.

L'administrador de la societat promotora del parc empresarial, Manel Torres, ha explicat a Cugat.cat que el projecte porta anys gestant-se, i que han aconseguit tirar endavant tot i les dificultats.

Manel Torres

Un projecte no és una cosa que es faci d'un any per l'altre. Quan vam començar la situació era diferent, però tot i així hem pogut tirar endavant.


Les oficines i els locals comercials, que es reparteixen en quatre edificis que sumen 51.000 metres quadrats, estan en règim de lloguer o de venda, i s'ofereix també la possibilitat de gaudir d'alguns dels serveis de manera no presencial.

L'obertura d'aquests 51.000 metres quadrats es complementarà, si les oficines s'omplen, amb una segona fase que contempla la construcció de 50.000 metres quadrats més.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.