El president de Petronor, avui al Santcugatribuna


  • Comparteix:

Imaz és el ponent del Santcugatribuna

Imaz és el ponent del Santcugatribuna

El president de Petronor i expresident del PNB, Josu Jon Imaz, pronunciarà avui la conferència 'El desafiament energètic: impacte en l'economia' en una nova sessió del Santcugatribuna. El fòrum empresarial tindrà lloc al Teatre-Auditori.

Doctor en ciències químiques per la Universitat del País Basc, Josu Jon Imaz ha estat eurodiputat entre el 1994 i el 1999, moment en què va ser nomenat conseller d'Indústria, Comerç i Turisme i portaveu del govern basc. Entre el 2004 i el 2007 va ser el president del Euskadi Buru Batzar, l'executiva nacional del PNB, en substitució de Xabier Arzalluz.

Al juliol del 2008, va ser nomenat president de Petronor. Constituïda a Bilbao el 1968, aquesta empresa compta amb Repsol YPF i el BBK com a accionistes majoritaris. Amb les instal·lacions situades en els termes municipals de Muskiz, Abanto i Zierbena, la companyia basca va obtenir un benefici net de 294 milions el 2007.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.