La Fundació puntCAT s'estableix a Sant Cugat


Temes relacionats

La web de Ràdio Sant Cugat, una de les primeres pàgines de la ciutat amb el domini puntCAT (28/feb/06)


  • Comparteix:

La fundació té les instal·lacions a Sant Cugat

La fundació té les instal·lacions a Sant Cugat

La Fundació puntCAT treballa a unes noves oficines ubicades a Sant Cugat des del 15 de setembre passat. L'entitat dedicada a la promoció del domini .cat a internet s'ha instal·lat al complex EsadeCreapolis amb la intenció d'aproximar-se al sector empresarial de les noves tecnologies i fomentar-ne l'ús. La presentació oficial de la fundació a la ciutat tindrà lloc divendres de la setmana vinent.

Tot i que ja treballa a la ciutat des del juliol, la Fundació puntCAT, encarregada de gestionar el domini .cat, es presentarà de manera oficial a la ciutat divendres de la setmana vinent. L'entitat arriba a Sant Cugat amb la voluntat d'aprofitar el teixit acadèmic, empresarial i comercial del municipi per fomentar l'ús del domini .cat així com impulsar les noves tecnologies.

El director de la fundació, Jordi Iparraguirre, explica els motius que els han portat a instal·lar-se a la ciutat.

Jordi Iparraguirre

Creiem que és el lloc adequat per desenvolupar la nostra estratègia. Volem treballar plegats amb l'ajuntament, empreses i comerciants.




La Fundació puntCAT, que s'ha instal·lat al complex EsadeCreapolis, és una fundació privada sense ànim de lucre ni filiació política nascuda al 2004.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.