La caixa nascuda de la fusió de quatre entitats podria instal·lar-se a Sant Cugat


  • Comparteix:

Vista aèria de Can Sant JOan

Vista aèria de Can Sant JOan

La caixa resultant de la fusió de Caixa Sabadell, Caixa Terrassa, Caixa Manlleu i Caixa Girona podria ubicar la seva seu a Sant Cugat, segons publica el diari 'Expansión'. Segons el rotatiu econòmic, la decisió final encara no s'ha pres i Granollers podria ser l'alternativa a la nostra ciutat. Si finalment s'optés per Sant Cugat, la ubicació de la nova caixa podria ser el polígon de Can Sant Joan.

Segons informa el diari econòmic 'Expansión', el polígon empresarial de Can Sant Joan podria ser el destí de la seu fiscal de la caixa nascuda de la fusió de Caixa Sabadell, Caixa Terrassa, Caixa Manlleu i Caixa Girona. L'entitat resultant, de la qual encara no es coneix el nom, ha decidit ubicar la seva seu fiscal a Sant Cugat o Granollers.

A favor de Sant Cugat juga la proximitat amb Sabadell, Terrassa i la capital, així com la gran oferta d'edificis d'oficines. D'altra banda, Granollers és l'encreuament de les vies de comunicació entre Girona, Manlleu i el Vallès. A més, el diari apunta que l'Ajuntament de la capital vallesana hauria ofert l'opció d'instal·lar-se al municipi.

També queda per decidir el nom de la futura entitat. En un principi s'havia pensat en Unió de Caixes Catalanes (UCC), però finalment s'ha optat per fer un concurs on participaran els 4.500 treballadors de les quatre entitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.