Sant Cugat acolliria 'amb els braços oberts' la seu de la nova caixa catalana després de la fusió


Temes relacionats

La caixa nascuda de la fusió de quatre entitats podria instal·lar-se a Sant Cugat (26/set/09)


  • Comparteix:

L'alcalde valora positivament la possible ubicació a Sant Cugat de la seu de la caixa resultant de la fusió de Caixa Sabadell, Caixa Terrassa, Caixa Manlleu i Caixa Girona. Segons Recoder, de moment no hi ha hagut contactes amb l'entitat però veu amb molt bons ulls que la nostra ciutat sigui una de les seves dues opcions.

Segons publica aquest divendres el diari 'Expansión', la decisió final encara no s'ha pres i Granollers podria ser l'alternativa a la nostra ciutat. Si finalment s'optés per Sant Cugat, la ubicació de la nova caixa podria ser el polígon de Can Sant Joan.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha valorat la notícia 'd'excel·lent'.

Lluís Recoder

Seria una excel·lent notícia que la nostra ciutat fos una part de la seu d'aquesta nova caixa. Els rebríem amb els braços oberts.




Recoder ha assegurat que no hi ha hagut cap contacte entre l'Ajuntament i aquesta nova entitat bancària i ha dit que la decisió només està en les seves mans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.