Els Premis de Reconeixement al Progrés Empresarial de la Cecot arriben aquest mes


  • Comparteix:

Una edició passada dels premis

Una edició passada dels premis

Aquest mes se celebren els Premis de Reconeixement al Progrés Empresarial que organitza la patronal vallesana Cecot. El lema que inspira els premis és 'Reimpulsem' i té la intenció d'incentivar les activitats més originals que hagin contribuït al desenvolupament del teixit empresarial. El 14 d'octubre es farà públic el veredicte del jurat i els guardons es lliuraran en la 15a Nit de l'Empresari, que tindrà lloc el 30 d'octubre a Terrassa.

Sota el lema 'Reimpulsem', els Reconeixements de Cecot al Progrés Empresarial d'enguany estan destinats a aquelles iniciatives basades en models de gestió responsable, eficaç, eficient i competitiva. El jurat atorgarà els vuit Reconeixements a les empreses, institucions i persones que s'han destacat per la seva contribució al desenvolupament econòmic i empresarial del país.

El secretari general de la Cecot, David Garrofé, explica el sentit del lema de l'edició d'enguany.

David Garrofé

Aquest any volem buscar un eix estimulant per a les empreses.


Els guardons d'enguany compten amb diverses categories, entre les quals destaca l'empresa més internacional, la millor iniciativa empresarial jove i el comerç o servei més dinàmic. El jurat està format pel conseller d'Economia i Finances de la Generalitat, Antoni Castells, i el secretari general d'Innovació, Universitat i Empresa, Enric Aloy, entre altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.