Sant Cugat Actiu mostra durant tot el cap de setmana el teixit econòmic de la ciutat


  • Comparteix:

Al centre de la imatge l'alcalde Lluís Recoder en l'acte d'inauguració de la mostra

Al centre de la imatge l'alcalde Lluís Recoder en l'acte d'inauguració de la mostra

Des de divendres al vespre tota l'oferta comercial, industrial i de serveis de la ciutat ha quedat aplegada en els 35.000 metres quadrats de la mostra Sant Cugat Actiu. Durant tres dies, els visitants poden conèixer els productes que ofereixen els 172 estands, a més de gaudir d'una oferta complementària d'activitats culturals. La Mostra la va inaugurar divendres l'alcalde Lluís Recoder.

El pulmó comercial de la ciutat ha quedat concentrat a la Setena edició de la Mostra Sant Actiu que exposa els productes i serveis que ofereixen les empreses, botigues i comerços de Sant Cugat.

Enguany, la mostra ha incrementat en 16 el número d'estands i ha volgut que el comerç local hi tingui una fornida representació de manera que els associats a Sant Cugat Comerç han obtingut un 20% de descompte en la compra de la superfície d'exposició.

Però la fira és molt més que un conjunt d'expositors; és una mostra també de les activitats culturals que es duen a terme a Sant Cugat. En aquest sentit, al voltant de la Biblioteca del Mil·lenari i el Teatre-auditori es desenvolupen tallers de dansa, passejades amb bicicleta i un mini-tennis.

Una de les novetats és la 'Mostra Gastronòmica', que per 10 euros permetrà fer tres tasts amb vi i pa a 16 restaurants i 5 pastisseries de la ciutat.

S'espera que unes 70.000 visitin la Mostra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.