Esade de Sant Cugat ofereix el millor màster d'administració d'empreses, segons el 'Financial Times'


  • Comparteix:

Vista aèria del campus d'Esade

Vista aèria del campus d'Esade

El màster CEMS sobre direcció d'empreses d'Esade és el millor en 'management' del món, segons un rànquing anual dels màsters adaptats al Pla de Bolonya del 'Financial Times'. Aquest màster es fa exclusivament a les instal·lacions santcugatenques d'Esade i està dirigit a estudiants universitaris sense experiència en el mercat laboral.

Aquests resultats confirmen, segons el director executiu de la Unitat de Programes Universitaris d'Esade, Carlo Gallucci, l'èxit de l'estratègia d'internacionalització d'Esade començada a principis dels anys 70.

Una de les claus de l'èxit és, segons Gallucci, la qualitat del claustre de professors, que recluten des de fa anys només al mercat internacional. Aquest fet i la gran quantitat d'alumnes estrangers o espanyols però que provenen de centres universitaris de fora de l'Estat produeixen que es respiri un ambient 'molt cosmopolita'.

Un altre màster d'Esade, el Master in International Management, ha quedat situat en la novena posició del mateix rànquing.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.