Creix el nombre d'empresàries segons un estudi de la patronal Cecot


  • Comparteix:

Un estudi de la Cecot mostra un increment de les dones empresàries en activitats empresarials

Un estudi de la Cecot mostra un increment de les dones empresàries en activitats empresarials

Un estudi de la patronal vallesana Cecot demostra que el nombre de dones empresàries s'ha incrementat en un 23% en els últims nou anys. La investigació també posa de manifest que el nivell de formació dels empresaris ha pujat en 10 punts entre els associats a la patronal. Aquest estudi, que ha dut a terme l'Institut DEP, fa referència a les principals preocupacions dels empresaris, entre les quals destaca la debilitat de la demanda i les dificultats de finançament de les empreses.

La Cecot atribueix l'increment de la figura femenina en l'activitat empresarial a l'augment d'empreses dins el sector serveis. L'estudi també mostra un creixement del nivell d'estudis entre els associats, més d'un terç dels quals disposen d'estudis universitaris.

Les principals preocupacions dels empresaris són la debilitat de la demanda i les dificultats de finançament i tresoreria, que qualifiquen de frens per al desenvolupament de l'activitat empresarial. Per aquest motiu, els associats a la patronal exigeixen línies de finançament, nous serveis per fomentar la competitivitat, rebaixes fiscals i incentius a la innovació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.