Sant Cugat es queda sense guanyadors als Reconeixements Cecot, que premien Alemany


  • Comparteix:

Salvador Alemany, en imatge d'arxiu

Salvador Alemany, en imatge d'arxiu

La Cecot distingirà l'empresari Salvador Alemany amb el premi Reconeixement d'aquesta patronal. Els guardons, que aquest any no premien cap empresa santcugatenca, es lliuraran en la 15a Nit de l'Empresari, divendres de la setmana vinent, a Terrassa.

President d'Abertis i del Cercle d'Economia, Alemany rebrà el premi en reconeixement a 'la seva trajectòria professional i per la seva aportació al món econòmic i empresarial'. A més, diverses empreses, cap d'elles santcugatenca, rebran altres distincions.

La recepció de candidatures es va tancar al setembre, amb la participació de 45 empreses de 15 poblacions que han optat a un dels reconeixements. Serà la 15a edició que la Cecot ha lliurat premis a totes aquelles empreses, institucions i persones que han destacat per la seva contribució al desenvolupament econòmic i empresarial del país.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.