Indo tancarà o vendrà totes les fàbriques, i se centrarà en el disseny de productes


  • Comparteix:

Seu d'Indo a la ciutat

Seu d'Indo a la ciutat

L'empresa de fabricació d'ulleres i lents de contacte amb seu local, Indo, tancarà o vendrà totes les fàbriques a mig termini, segons publica el diari 'El País'. La companyia vol canviar el seu model de negoci, encarregar la producció a tercers i centrar-se en el disseny dels productes i en el seu valor afegit.

Les fàbriques d'Indo a Tailàndia, la Xina i Tortosa tancaran les seves portes o es vendran a altres fabricants. Tot i això, encara no hi ha data pel tancament de la fàbrica catalana, en la qual només treballen 33 de les 800 persones que la firma té contractades a l'Estat espanyol.

Indo s'ha aliat amb la japonesa Hoya per intercanviar tecnologia i productes, ha refinançat el seu deute i disposa d'un crèdit de l'Institut Català de Finances de vuit milions d'euros. A més, ha reduït les pèrdues un 77% fins al setembre, de 8,2 a dos milions d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.