Una delegació d'empresaris de Cantàbria visiten Sant Cugat i Terrassa


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la Cambra de Terrassa

Imatge d'arxiu de la Cambra de Terrassa

La Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa rebrà una delegació d'empresaris de Cantàbria que volen conèixer el model de negoci de la cocapital vallesana i de Sant Cugat. Els empresaris càntabres visitaran Terrassa aquest dilluns i el nostre municipi dimarts, on es trobaran amb el regidor de Comerç de la ciutat i el president de la Federació d'Associacions de Comerciants.

L'interès de la delegació se centra en conèixer el model comercial de Terrassa i Sant Cugat. Els empresaris càntabres estan pensant en implantar al seu territori el model de gerència de centre urbà de Terrassa, una experiència que, segons la Cambra, és pionera a l'Estat espanyol.

El responsable de Programes de Promoció Empresarial de l'entitat, Antoni Monuera, ha justificat la visita a la nostra ciutat per l'èxit i el model de la delegació de la Cambra a Sant Cugat.

Antoni Monuera

La delegació de Sant Cugat es va constituir fa poc temps i té molt d'èxit. És un model diferent al de Terrassa.



Els empresaris s'entrevistaran amb representants de la Federació d'Associació de Comerciants i amb la regidoria de Comerç del municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.