Nou llibre de Les Tres Bessones gràcies a un conveni entre l'Ajuntament i La Caixa


  • Comparteix:

Tomàs Subirà, a l'esquerra, i Lluís Recoder durant la signatura del conveni

Tomàs Subirà, a l'esquerra, i Lluís Recoder durant la signatura del conveni

El llibre 'Les Tres Bessones i les discapacitades' serà una realitat aquest Nadal gràcies a un conveni de col·laboració entre l'Obra Social La Caixa i l'Ajuntament. L'entitat financera se suma a la iniciativa amb una donació de 19.500 euros. És el vuitè any que el consistori edita un llibre de Les Tres Bessones, dirigit als infants santcugatencs d'entre tres i set anys.

L'Ajuntament editarà un total de 7.000 llibres d'aquest nou títol de les aventures de Les Tres Bessones. Durant aquests últims mesos de l'any totes les famílies santcugatenques amb infants entre tres i set anys rebran una carta a casa amb la informació necessària per recollir aquest llibre a la Casa de Cultura.

Les escoles bressol i d'infantil de la ciutat també disposaran d'exemplars del conte que, a més, es podrà trobar a la Biblioteca del Mil·lenari així com als centres cívics dels districtes.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha explicat que és un llibre dirigit a educar els més petits.

Lluís Recoder

No és un llibre més, és un llibre de contes però que té un contingut clarament dirigit als més petits i a la seva educació.



En el mateix sentit s'ha expressat el director de l'àrea de negoci de La Caixa a Sant Cugat, Tomàs Subirà, que ha explicat que han volgut sumar-se a la iniciativa perquè es tracta de 'sensibilitzar' els infants.

Tomàs Subirà

Col·laborar en el patrocini de l'edició d'un llibre no ho fem normalment. Però per nosaltres aquest projecte se centra en la sensibilització.




La Caixa s'ha mostrat oberta a col·laborar en un futur amb altres iniciatives similars.


El pressupost total de l'edició d'aquest nou llibre de Les Tres Bessones és de gairebé 28.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.