Una delegació xinesa visita Sant Cugat


  • Comparteix:

Una delegació de polítics xinesos de la ciutat de Shaoxing ha visitat la ciutat aquest dimecres convidada per Laboratoris Esteve i l'Ajuntament. Acompanyats per regidors i directius de la companyia farmacèutica, la delegació ha conegut l'Ajuntament, el Monestir i EsadeCreapolis, entre altres indrets destacats de la ciutat.

Laboratoris Esteve va convidar ara fa dos anys l'alcalde, Lluís Recoder, a visitar la ciutat de Shaoxing on Esteve té una planta. Ara, la visita s'ha fet a la inversa ja que la companyia té previst establir la seva seu corporativa a la ciutat.

El subdirector general de Laboratoris Esteve, Miquel Ribalta, explica els motius de la visita.

Miquel Ribalta

Esteve té previst trasllladar-se a Sant Cugat. Per això creiem que és interessant unir aquestes dues ciutats.


El regidor Xavier Amador ha estat l'encarregat de donar a conèixer als polítics asiàtics els edificis més emblemàtics de la ciutat. Amador explica la intenció del recorregut.

Xavier Amador

Estem ensenyant les virtuts del municipi. Intentem explicar què és la cultura catalana i la santcugatenca.


La comitiva xinesa està encapçalada per l'alcalde de la ciutat xinesa, Zhang Jinru, que ha manifestat que Sant Cugat i Shaoxing són 'dues ciutats amb molta història però també modernitat'. Jinru explica que han vingut a Sant Cugat amb la intenció d'intercanviar experiències.

Zhang Jinru

Hem vingut per intercanviar opinions de com mantenir una ciutat amb tanta història i com impulsar el creixement econòmic.





Recoder va visitar Shaoxing fa dos anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.