La consultoria mediambiental Enviros trasllada la seva seu a Valldoreix


  • Comparteix:

La consultoria mediambiental Enviros ha traslladat la seva seu a Valldoreix. L'empresa està especialitzada en la gestió de residus especials i radioactius, així com el tractament d'aigües subterrànies.

La filial espanyola del Grup Enviros es va fundar l'any 1995 al Parc Tecnològic del Vallès. Actualment, un 40 per cent dels seus projectes es fan a països com França, Japó i els Estats Units, i de la resta, prop de la meitat, a Catalunya. Segons el gerent d'Enviros, Jordi Bruno, s'han traslladat a Sant Cugat per la qualitat de l'entorn:

Jordi Bruno

Nosaltres hem triat Valldoreix per la seva qualitat de vida


Durant la inauguració, l'alcalde Lluís Recoder ha subratllat la importància de comptar amb empreses del sector serveis i orientades a la qualitat mediambiental:

Lluís Recoder

A Sant Cugat ens interessa acollir empreses perquè això diversifica la ciutat


La indústria ambiental aporta uns 6.000 milions d'euros anuals al Producte Interior Brut, dels quals entre un 10 i un 15 per cent els generen les consultores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.