Recoder: 'La candidatura europea és un reconeixement al model de gestió econòmica de la ciutat'


Temes relacionats

Sant Cugat viatja avui Maastricht com a candidat als Premis del Sector Públic Europeu ( 4/nov/09)


  • Comparteix:

Lluís Recoder, a la dreta, i Jordi Joly, al fons, durant la recepció

Lluís Recoder, a la dreta, i Jordi Joly, al fons, durant la recepció

L'alcalde de Maastricht, Gerd Leers, ha rebut aquest dimecres al vespre els representants de les candidatures als Premis del Sector Públic Europeu, entre les quals hi ha Sant Cugat amb una comitiva encapçalada per l'alcalde, Lluís Recoder. Aquest acte oficial a l'Ajuntament de la ciutat holandesa ha donat el tret de sortida a les diverses activitats que acompanyen aquests reconeixements organitzats per l'Institut Europeu d'Administració Pública.

La jornada d'aquest dimecres ha començat unes hores abans de la rebuda a l'Ajuntament en uns simposis on les administracions candidates als reconeixements han exposat els projectes pels quals han estat nominades.

En el cas de Sant Cugat, l'alcalde, Lluís Recoder, ha dit en declaracions a Cugat.cat que és un motiu d'orgull el fet de ser finalista d'aquests premis i ha destacat que és un reconeixement al model de gestió econòmica del consistori, el Pla d'Alienació i Competitivitat Estratègica (PACTE).

Lluís Recoder

Som molt conscients que estem gestionant uns recursos que són dels ciutadans i que per tant ho hem de fer molt bé.





El tinent d'alcalde d'Economia i Hisenda, Jordi Joly, que també ha viatjat a la ciutat holandesa, ha explicat que el PACTE és un model de gestió que prima els aspectes executius i vincula el pressupost a una estratègia per objectius. Són declaracions a Cugat.cat.

Jordi Joly

Una ciutat de 80.000 habitants competeix amb el govern de Dinamarca, l'ajuntament de Porto, la policia de Lausanne i el govern del Regne Unit.






L'organitzador dels premis, l'Institut Europeu d'Administració Pública, rep el suport de 15 estats europeus i de la Comissió Europea i té l'objectiu de promoure l'excel·lència entre el sector públic del Vell Continent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.