La ministra Garmendia i el conseller Huguet inauguren avui EsadeCreapolis


Temes relacionats

Els Prínceps d'Astúries destaquen el caràcter innovador d'Esade a la inauguració del campus (27/oct/09)

El campus d'EsadeCreapolis incorpora tres noves empreses (21/oct/09)


  • Comparteix:

L'edifici d'EsadeCreapolis està ubicat a l'avinguda Torre Blanca

L'edifici d'EsadeCreapolis està ubicat a l'avinguda Torre Blanca

La ministra de Ciència i Innovació i el conseller d'Universitats i Empresa visiten aquest dimecres a la tarda les instal·lacions d'EsadeCreapolis. Cristina Garmendia i Josep Huguet inauguraran aquest centre en presència del president de la institució, Pere Rifà, i de l'alcalde, Lluís Recoder. Garmendia assistirà, després de l'acte, a la vuitena Conferència Internacional d'Associació de Parcs Científics i Tecnològics d'Espanya (APTE) que se celebra aquests dies al Teatre-Auditori.

Després de la inauguració oficial del campus d'Esade amb els Prínceps d'Astúries fa dues setmanes, aquest dimecres arriba el moment d'inaugurar el complex empresarial EsadeCreapolis amb la presència de la ministra de Ciència i Innovació i el conseller d'Universitats i Empresa.

EsadeCreapolis vol unir el món empresarial i formatiu en un únic espai adaptat al Pla Bolonya. En aquest sentit, el Príncep d'Astúries va apostar, durant la inauguració del campus universitari fa dues setmanes, per potenciar la modernització empresarial com a element clau per a la recuperació econòmica, la creació de llocs de treball i la millora del benestar social. Segons el Príncep, el campus d'Esade és un exemple d'aquesta aposta per la innovació i la modernització a través de la formació.

Príncep d'Astúries

En aquests moments de crisi econòmica em satisfà que apareguin projectes innovadors.


Durant la visita, que començarà a tres quarts de cinc de la tarda, Garmendia i Huguet coneixeran aquest centre d'emprenedoria empresarial i educativa que ja compta amb més d'una quarantena d'empreses instal·lades a les seves oficines.

Un cop acabada la visita, a partir de dos quarts de sis de la tarda, Garmendia presidirà la vuitena Conferència Internacional APTE al Teatre-Auditori. L'equipament municipal acull des d'aquest dimarts i fins dijous aquesta iniciativa on es troben destacats experts en innovació que exposen els seus punts de vista respecte la seva gestió. Durant els tres dies de la conferència els experts reflexionen sobre la importància de promoure espais que generin i accelerin la innovació amb l'objectiu de situar l'Estat espanyol en el context internacional de ciència i tecnologia.

Creada l'any 1989, l'APTE té com objectiu difondre la tasca dels parcs científics i tecnològics espanyols i la seva importància en el desenvolupament econòmic del país, mitjançant l'organització de diferents esdeveniments que contribueixin a la seva potenciació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.