La Cambra de Terrassa té previstes 24 missions comercials per al 2010


Temes relacionats

La Cambra de Terrassa facilita als empresaris vincles amb empreses índies (10/nov/09)


  • Comparteix:

Logotip de la Cambra de Terrassa

Logotip de la Cambra de Terrassa

La Cambra de Comerç de Terrassa, amb delegació a Sant Cugat, planifica 24 missions empresarials per a l'any vinent amb especial èmfasi pels mercats del nord d'Àfrica, la costa occidental africana i el sud-est asiàtic, i inclou nous mercats encara poc explotats com són Macedònia i Albània. Una de les novetats previstes per al 2010 són les missions especialitzades per sectors com poden ser les previstes amb el Marroc i el Brasil, centrades en la construcció, i del sector agroalimentari prevista amb els Estats Units.

La Cambra de Terrassa arribarà durant el 2010 a un total de 37 mercats d'arreu del món amb la intenció d'obrir oportunitats de negoci als empresaris catalans de la demarcació. D'aquesta trentena llarga de mercats, Rússia, Líbia, Macedònia, Eslovàquia, Egipte, el Brasil i el Marroc són novetat.

Les missions previstes per l'any que ve no són totes les clàssiques sortides a altres països, sinó que inclouen quatre missions inverses amb delegacions dels Estats Units, de l'Aràbia Saudita, del sector aeronàutic de Tolosa de Llenguadoc i de Croàcia. Aquest format de missió comercial es diferencia dels que habitualment organitza la cambra perquè permet als empresaris catalans estalviar-se el viatge i les despeses d'anar a visitar el país d'origen. D'aquesta manera, és una delegació estrangera la que viatja per mantenir reunions amb l'empresariat català.

La cambra egarenca ha facilitat en el que portem d'any més de 1.600 contactes de negoci entre empreses catalanes i de mercats internacionals, amb la participació de 260 companyies de la demarcació.

Aquesta setmana la Cambra de Terrassa organitza una missió inversa amb una delegació de l'Índia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.