El Monestir és una 'locomotora' per al comerç local, segons la Cambra


  • Comparteix:

Carrer de Santiago Rusiñol, a tocar del Monestir

Carrer de Santiago Rusiñol, a tocar del Monestir

La Cambra de Terrassa assegura que l'atractiu cultural i turístic del Monestir és una important 'locomotora' per al comerç santcugatenc. En el marc d'unes jornades sobre l'excel·lència comercial a les ciutats, celebrades aquest dilluns a la delegació local de la Cambra, membres de l'entitat i representants del comerç local han debatut sobre els problemes i les oportunitats del sector.

El president de la comissió de Comerç i Serveis de la Cambra de Terrassa, Jordi Torredemer, ha destacat la importància dels factors culturals per augmentar la qualitat de l'oferta comercial de les ciutats. En el cas santcugatenc, Torredemer ha parlat de la potent 'locomotora' que suposa la presència del Monestir en un dels punts claus de l'eix comercial de la ciutat. Torredemer ha dit, però, que cal estendre l'impacte positiu del monument també als carrers adjacents a l'eix principal.

Jordi Torredemer

El Monestir és una locomotora molt important. Tant, que potser l'entorn menys directe no se'n pot beneficiar prou.


Torredemer ha subratllat també la importància que el comerç local s'organitzi en potents associacions, per traslladar les seves peticions comunes amb més força a l'administració.

Una cinquantena de comerciants de Sant Cugat han assistit a les jornades, sota el títol 'Les zones d'excel·lència comercial com a element diferenciador de les ciutats'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.