La Targeta Sant Cugat Comerç estimula el comerç local amb avantatges pels compradors


  • Comparteix:

Galvany és president de la Federació de Comerciants

Galvany és president de la Federació de Comerciants

La Federació d'Associacions de Comerciants de Sant Cugat incentiva el comerç local amb la Targeta Sant Cugat Comerç. Aquesta iniciativa financera impulsarà avantatges, promocions i beneficis a l'hora d'aparcar a la ciutat per aconseguir una major fidelització dels santcugatencs al comerç del municipi. La proposta, que s'adreça a clients, comerciants i treballadors dels comerços associats a la federació, rep el suport de l'Ajuntament i la Caixa, i es presentarà de manera oficial avui a dos quarts de nou del vespre al claustre del Monestir.

La Targeta Sant Cugat Comerç és una tarja de crèdit i de dèbit que permet pagar els aparcaments de la ciutat i les compres als comerços adherits a la Federació de Comerciants. Aquesta targeta, que ja compta amb l'adhesió de 200 comerços, també permetrà l'acumulació de punts per aconseguir descomptes i promocions en el comerç santcugatenc.

El president de la Federació de Comerciants, Josep Lluís Galvany, explica l'objectiu d'aquesta iniciativa.

Josep Lluís Galvany

L'objectiu primordial és la fidelització dels clients perquè no s'hagin de moure de la ciutat per comprar.


A partir de desembre, els santcugatencs podran adquirir la Targeta Sant Cugat Comerç a qualsevol oficina de la Caixa de manera gratuïta. La Federació de Comerciants ha fet un primer llançament de 4.000 exemplars d'aquesta tarja, que segons Galvany, 'pot ajudar molt els comerciants i els compradors a afrontar la crisi econòmica'.

Galvany ha fet una crida a tots els comerciants perquè s'adhereixin i promocionin la targeta perquè els santcugatencs s'acostumin a utilitzar-la a les botigues de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.