Neix la Targeta Sant Cugat Comerç amb el suport de 200 establiments


  • Comparteix:

Recoder ha rebut el primer exemplar de la targeta

Recoder ha rebut el primer exemplar de la targeta

A partir d'avui ja es pot sol·licitar a La Caixa la Targeta Sant Cugat Comerç, que vol estimular el comerç de la ciutat amb avantatges i promocions per als consumidors. La iniciativa, impulsada per la Federació d'Associacions de Comerciants de la ciutat i que ja té el suport de 200 comerços, s'ha presentat en societat davant 150 persones.

La targeta es basa en un sistema de La Caixa que gestionarà els descomptes i promocions que el comerç santcugatenc vulgui impulsar a partir d'ara. La proposta, que permetrà pagar als establiments federats, estarà exempta de quotes, és gratuïta i es podrà obtenir sense canviar de banc.

El president de la Federació d'Associacions de Comerciants, Josep Lluís Galvany, demana als comerços adherits que omplin de propostes la nova iniciativa

Josep Lluís Galvany

Us demano que ompliu la targeta per donar-li vida. Si no ho fem, no anirem bé.




La targeta va adreçada a clients, comerciants i treballadors dels comerços associats a la federació i rep el suport de l'Ajuntament. La Federació de Comerciants ha fet un primer llançament de 4.000 exemplars de la targeta i es pot aconseguir a partir d'avui a qualsevol oficina de La Caixa de manera gratuïta.

L'alcalde, Lluís Recoder, qualifica de 'bona notícia' que iniciatives com aquesta neixin en plena crisi.

Lluís Recoder

Ens calen bones notícies que ens donin confiança en el futur del nostre comerç.




Una de les primeres campanyes que farà la targeta és destinar el 2% de les compres fetes entre el 15 de desembre i el 15 de gener al Banc d'Aliments de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.