El pressupost del 2010 serà un 2,5% inferior al d'enguany


Temes relacionats

Lluís Recoder: 'És el primer cop des que sóc alcalde que fem un pressupost amb menys diners que l'any anterior' (30/nov/09)


  • Comparteix:

L'equip de govern portarà a aprovació, al ple municipal de desembre, els pressupostos del 2010. El tinent d'alcalde d'Economia ha explicat a Cugat.cat que es tancaran uns comptes un 2,5% inferiors als de l'any passat. Jordi Joly ha dit que, tot i això, Sant Cugat passarà l'any vinent 'relativament bé', econòmicament parlant, i menys ajustat que altres poblacions de l'entorn.

Sant Cugat entrarà a l'any 2010 amb un pressupost de 93,5 milions d'euros, 2,5 milions menys que el pressupost d'enguany. Així ho ha dit el tinent d'alcalde d'Economia Jordi Joly a Cugat.cat.

Jordi Joly

L'any vinent el passarem relativament bé. Forts econòmicament parlant però amb un pressupost molt ajustat amb una davallada del 2,5%.




Segons Joly, el món local ha viscut massa pendent de la construcció i 'això ha estat un error'.

Jordi Joly

L'escenari és difícil per tothom i en especial pel món local. Els ingressos provenien sobretot del món de la construcció i això ha estat un error.





Les àrees de promoció econòmica i serveis socials són les que més despesa rebran durant l'any vinent. Segons Joly, aquestes dues àrees necessiten aquests recursos perquè són les que més pateixen les conseqüències de la crisi econòmica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.