El Consorci per l'Ocupació elabora un Catàleg de Polígons d'Activitat Econòmica del Vallès Occidental


  • Comparteix:

Web del catàleg

Web del catàleg

El Consorci per l'Ocupació del Vallès Occidental ha elaborat un Catàleg de Polígons d'Activitat Econòmica de la comarca. A aquesta web, es pot visualitzar la cartografia de cada polígon i extreure una fitxa amb les seves dades bàsiques. 17 dels 135 polígons són de Sant Cugat.

La finalitat principal de la web és, segons el consorci, posar a l'abast de les empreses una eina que permeti ubicar de manera ràpida i visual els polígons de la comarca així com identificar-ne les seves característiques principals.

D'altra banda, s'ha concebut com una plataforma connectada a aquells espais locals i supramunicipals ja disponibles i d'alt interès general, i que disposen de més informació, com per exemple, d'un cens empresarial.

El format del catàleg té com a base l'aplicació lliure Google Maps que permet vincular la informació del catàleg a aquest cercador. El conjunt d'entitats consorciades desenvoluparan noves activitats en el marc del nou Pla d'Acció 2010-2011, que complementeran aquest catàleg.

Els treballs ha comptat amb el finançament de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya i s'ha desenvolupat amb la col·laboració de la Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC) i l'Institut d'Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona (IERMB).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.