El preu del pis usat baixa en un any un 6'5%


  • Comparteix:

Els preus de la vivenda segona mà baixen a la ciutat

Els preus de la vivenda segona mà baixen a la ciutat

El preu de la vivenda de segona mà al municipi ha caigut un 6,5% respecte l'últim any, segons el portal immobiliari Idealista.com. L'informe revela que el metre quadrat gairebé toca els 4.000 euros, la qual cosa manté Sant Cugat com la tercera ciutat amb pisos usats més cars després de Sitges i Barcelona.

Segons Idealista.com, Igualada i Manresa són les ciutats catalanes on més s'ha abaratit el preu de l'habitatge de segona mà, amb reduccions que superen el 13%. Aquestes dades es desprenen de l'estudi que el portal immobiliari ha confeccionat entre 62 municipis catalans.

Sant Cugat no perd posicions en el rànquing dels pisos usats més cars i ostenta la mateixa tercera posició de fa un any, després de Sitges i Barcelona. No obstant això, el municipi ha registrat un descens del 6,5% respecte al desembre de 2008 i d'un 1,5% en l'últim trimestre.

Altres localitats veïnes com Rubí i Cerdanyola també han viscut descensos en el darrer any. Les tarifes dels habitatges de segona mà a Rubí han caigut un 7,3% i a Cerdanyola un 8,1%, durant aquests dotze mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.