Els Túnels de Vallvidrera pugen les tarifes amb l'any nou


  • Comparteix:

Els Túnels de Vallvidrera.

Els Túnels de Vallvidrera.

El peatge dels Túnels de Vallvidrera costa des d'aquest divendres 3,53 euros a les hores punta i 3,14 en hores vall. L'altre peatge que afecta la ciutat és el del tram Sant Cugat a Terrassa de la C-16 que mantindrà el preu durant aquest any. D'aquesta manera, la tarifa se situa en 1,02 euros de dilluns a divendres i 1,85 els dissabtes i festius.

Amb l'arribada del nou any els peatges catalans pugen de manera generalitzada una mitjana del 0,69% per a vehicles i motos, mentre que les tarifes per a camions baixen un 0,5% aquest 2010. Aquest increment afecta des d'avui a les vies que són de titularitat de la Generalitat. En el cas de Sant Cugat, només incrementa el preu del peatge dels Túnels de Vallvidrera, mentre que el de la C-16 fins a Terrassa es manté.

Els característics increments de preus de començament de l'any també afecten el transport públic, que en general han pujat per sobre de l'IPC. De la mateixa manera ho farà el salari mínim interprofessional, tot i que l'augment establert se situa en un 1,5%. Això estableix el sou mínim interprofessional del 2010 en 633,30 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.