El comerç confia que les rebaixes d'hivern salvin la caiguda de vendes de l'any passat


  • Comparteix:

Els comerciants esperen amb ganes les rebaixes

Els comerciants esperen amb ganes les rebaixes

La Federació d'Associacions de Comerciants de Sant Cugat espera que les rebaixes d'hivern que comencen avui salvin la temporada de 2009, la qual han qualificat de 'fluixa'. L'any passat, es va registrar una davallada en les vendes a causa de la crisi.

Els comerciants estan esperant aquestes rebaixes 'amb ganes' per intentar contrarestar les males vendes de l'any passat, segons ha afirmat a Cugat.cat la Federació de Comerç de la nostra ciutat. Segons l'entitat, durant les rebaixes el preu es mantindrà en comparació amb altres anys, però hi haurà més productes en oferta.

La gerent dinamitzadora de la Federació, Mariona Martínez, ha confessat que la crisi va afectar el comerç santcugatenc l'any passat.

Mariona Martínez

Ha sigut un any difícil: s'ha notat la crisi, que ha comportat una gran davallada en el consum.


Tot i la forta aposta de la Federació, l'entitat ha confessat que la campanya de Nadal també ha estat fluixa i que no s'han registrat unes vendes elevades com s'esperava, de manera que no s'ha aconseguit 'salvar l'any'.

La Federació de Comerç de la ciutat està elaborant un pla de dinamització per aquest any per promoure el comerç a la nostra ciutat perquè els santcugatencs continuïn comprant al municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.