Asepeyo inverteix 1,3 milions d'euros en un nou centre a Berga


  • Comparteix:

Centre d'Asepeyo a Sant Cugat.

Centre d'Asepeyo a Sant Cugat.

Asepeyo ha inaugurat un nou centre assistencial a Berga. El nou equipament se suma a la xarxa de 180 centres de treball que posseeix Asepeyo, entre els quals es troba l'hospital de Sant Cugat. L'obertura del centre assistencial de Berga ha suposat una inversió de 1,3 milions d'euros.

El centre assistencial de Berga té 620 metres quadrats que acullen els serveis administratius, sanitaris i de rehabilitació d'Asepeyo per donar cobertura a les 1.900 empreses mutualistes i els 10.000 socis treballadors de les comarques del Berguedà i la Cerdanya.

Dels 180 centres que conformen la xarxa d'Asepeyo, 140 ofereixen assistència sanitària. A més, la mútua compta amb dos centres de rehabilitació, un institut de salut laboral i dos hospitals ubicats a Madrid i a la nostra ciutat que sumen 330 llits.

Durant el 2008, Asepeyo va aconseguir uns ingressos totals de més de 2.000 milions d'euros. La seva plantilla mitjana és de 3.600 treballadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.