Mats Lindgren (Fòrum Santcugatribuna): 'La clau està en guiar els joves'


  • Comparteix:

Escoltar, implicar i crear reptes pels joves són les tres claus que el doctor Mats Lindgren ha posat sobre la taula al fòrum empresarial Santcugatribuna aquest dijous per donar a conèixer com arribar a les noves generacions, consumidores potencials del present i del futur. Uns joves que, segons Lindgren, es caracteritzen per la consciència del poder dels mitjans socials, la individualitat i la creença de poder aconseguir-ho tot en una societat marcada per les oportunitats.

El doctor Mats Lindgren, expert mundial en noves tendències, ha apuntat les claus per apropar-se als consumidors del futur amb la ponència 'The Me-We generation'. Lindgren ha fet una anàlisi de la societat que envolta els joves de mitjans dels vuitanta per conèixer com és aquesta generació i quines són les seves necessitats. L'estudi iniciat fa cinc anys contempla 13 països, entre ells l'Estat espanyol. En una societat marcada per la globalitat i el poder dels mitjans socials, els joves europeus, diu el ponent, no presenten grans diferències. Tots ells tenen una marcada individualitat, unes expectatives molt altes i busquen un lloc de treball on s'ho passin bé i els aporti una transformació personal.

Pel que fa els joves espanyols valoren més una feina segura que la resta d'Europa, com és el cas de les administracions públiques. El doctor Mats Lindgren ha definit així la generació més jove de l'Estat espanyol.

Mats Lindgren

Els joves espanyols es caracteritzen perquè els agrada la seva comunitat, són igualitaris i li donen importància als valors. També són hedonistes.





Finalment, Lindgren ha apuntat les claus per apropar-se als consumidors del futur.

Mats Lindgren

Escoltar als joves, implicar-los i baixar les expectatives ens aproparà a ells. Cal guiar-los no només seguir-los.






Amb aquesta ponència, les empreses de Sant Cugat s'han apropat més a les noves generacions que es constituiran com les consumidores potencials del futur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.