Banc Sabadell tanca l'any 2009 amb un 22,5% menys de beneficis que ara fa un any


  • Comparteix:

Moment de la presentació de resultats

Moment de la presentació de resultats

Banc Sabadell, amb seu a la ciutat, ha obtingut un benefici net atribuït de 522 milions d'euros al 2009, un 22,5% menys que l'any passat. L'entitat bancària, que ha presentat els seus resultats aquest dijous, s'ha mostrat satisfeta amb els números tenint en compte la conjuntura econòmica actual i ha pronosticat una lleugera recuperació per aquest 2010. A més, Banc Sabadell ha destacat que la seva ratio de morositat continua sent una de les més baixes del sector financer espanyol.

Banc Sabadell ha tancat l'any amb uns actius que han crescut un 3% en relació amb el 2008 i sumen 82.822 milions d'euros. El benefici net atribuït arriba als 522,5 milions d'euros i és un 22,5% inferior a l'obtingut en tancar l'exercici anterior, quan es van comptabilitzar les plusvàlues obtingudes per la venda al grup Zurich del 50% del negoci assegurador.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.