La Cambra de Terrassa és favorable a retardar la jubiliació per fer front a la despesa pública


  • Comparteix:

El president de la Cambra de Terrassa, Marià Galí.

El president de la Cambra de Terrassa, Marià Galí.

La Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa veu amb bon ulls la proposta del govern espanyol de retardar l'edat de jubilació. Segons el president de l'entitat, Marià Galí, la mesura permetrà reduir el dèficit públic. En canvi, Cecot creu que la proposta necessita l'opinió d'altres experts. La patronal vallesana considera que és necessari un canvi en aquest sentit, però no amb la urgència amb què s'està plantejant.

El president de la Cambra de Terrassa, Marià Galí, ha defensat així la proposta.

Marià Galí

No faré una valoració sobre l'edat, però penso que per primera vegada el govern pren mesures per reduir la despesa pública.









Per la seva banda, la patronal vallesana Cecot creu que la mesura de reduir la despesa i plantejar propostes per a la sostenibilitat del sistema de pensions arriben tard i necessiten d'un procés de maduració. Cecot veu prioritàries altres qüestions com recuperar la confiança en la economia espanyola.

La Cecot creu 'indispensable' arribar a un gran pacte d'Estat per afrontar totes les reformes pendents, entre elles la de l'administració. Segons el president de la patronal vallesana, Antoni Abad, fins que no hi hagi aquest pacte no se sortirà de la crisi econòmica actual. És per tot això que la Cecot demana propostes 'innovadores' per poder fer front a totes les reformes estructurals necessàries que 'urgentment necessita el país', que 'realment impulsin l'activitat econòmica i l'ocupació', en comptes de 'continuar aplicant mètodes antics a situacions completament noves i canviants'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.