Caixa Manresa atorga a 15 santcugatencs un ajut per anar a la Universitat


  • Comparteix:

Fotografia de Caixa Manresa

Fotografia de Caixa Manresa

Un total de 15 santcugatencs s'han beneficiat dels ajuts que Caixa Manresa ha atorgat a estudiants d'arreu de Catalunya per anar a la universitat. Al Vallès Occidental, han estat 77 els alumnes becats, entre els 509 joves que han rebut aquest dissabte l'Auditori de Barcelona els Ajuts Universitaris per al curs 2009-2010.

L'acte ha comptat amb la presència del secretari d'Estat d'Universitats, Màrius Rubiralta, el president de Caixa Manresa, Manel Rosell, així com representants de la Generalitat i de totes les universitats catalanes. Enguany, la dotació pressupostària que l'entitat bancària hi ha destinat ha estat de 460.000 euros. A més, Caixa Manresa mantindrà l'increment de l'import de cada ajut, que l'any passat ja va augmentar dels 612,24 euros als 900.

El rendiment acadèmic dels sol·licitants ha estat l'únic requisit per accedir als ajuts amb una nota de tall que enguany s'ha situat en un 8,99. La nota mitjana dels estudiants becats ha estat un 9,26 i la més alta, un 9,91 sobre 10.

Les beques beneficiaran a un total de 509 alumnes de 26 comarques i 141 poblacions de Catalunya. Al llarg d'aquestes 13 convocatòries, Caixa Manresa ha atorgat més de 5.800 ajuts amb un import de més de 5 milions d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.