Esade posa en contacte el món empesarial amb l'alumnat del centre


  • Comparteix:

Exterior de l'escola de negocis

Exterior de l'escola de negocis

L'escola de negocis Esade, amb seu a Sant Cugat, organitza el mes vinent una trobada entre empresaris i alumnes del centre de la carrera de Direcció i Administració d'Empreses. La iniciativa, en marxa des de fa set anys, pretén que els estudiants es donin a conèixer per poder aconseguir un lloc on fer pràctiques i on treballar. La quarantena d'empreses participants cerquen joves formats en aquest sector per incorporar-los al seu projecte empresarial.

Esade organitza durant tres dies aquesta trobada, on els alumnes es presenten davant de l'empresariat i alhora es poden informar sobre diversos projectes empresarials i començar a perfilar el seu futur professional. La iniciativa va adreçada als alumnes d'últim any d'Administració i Direcció d'Empreses.

La directora associada al departament de Carreres Professionals d'Esade, Kim Tombarelly, ha explicat a Cugat.cat què busquen les empreses en aquestes trobades.

Kim Tombarelly

Empreses nacionals i internacionals de diversos serveis necessiten treballadors amb un coneixement d'anglès alt i també de l'entorn empresarial.





La trobada tindrà lloc el març vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.