Eugenia Bieto serà la nova directora general d'Esade


Temes relacionats

Carlos Losada: 'El Pla Bolonya és una gran oportunitat' (28/oct/09)

Els Prínceps d'Astúries destaquen el caràcter innovador d'Esade a la inauguració del campus (27/oct/09)

Carlos Losada dirigirà Esade quatre anys més (17/oct/07)

Esade, la millor escola de negocis del món per segon any consecutiu (19/set/07)


  • Comparteix:

Eugenia Bieto / Foto: Esade

Eugenia Bieto / Foto: Esade

Eugenia Bieto, fins ara subdirectora general d'Esade, serà la nova directora general de l'escola de negocis, amb un centre a Sant Cugat. Bieto substituirà al càrrec a Carlos Losada que ha estat al capdavant d'Esade durant 10 anys. El canvi ha estat possible gràcies a que el patronat de la institució ha posat en marxa el procés de relleu amb la proposta d'aquesta candidata de consens.

El càrrec de la direcció general d'Esade es perllonga habitualment durant dos mandats de quatre anys, tot i que en el cas de Carlos Losada s'ha ampliat a dos anys més a causa de la crisi econòmica, segons explica l'escola de negocis, per l'entrada en vigor del Pla Bolonya i la construcció i posada en marxa del nou campus de l'escola a Sant Cugat.

Bieto assumirà la direcció l'1 de març, un cop el consell de direcció aprovi la proposta, però no prendrà possessió del càrrec fins al proper curs, l'1 de setembre. De moment Bieto ja té l'aprovació del claustre de professors.

Eugenia Bieto, que és experta en Corporate Entrepreneurship, va estudiar un màster a Esade i va ser directora del Centre d'Iniciativa Emprenedors entre els anys 1997 i 2008. Professora de política empresarial, Bieto ha compaginat el seu càrrec a Esade amb la seva participació en el consell d'administració d'empreses com Catalana Occident.

Un dels principals reptes que es marca la nova directora general és el desenvolupament del nou campus d'Esade i del centre per a la Innovació d'EsadeCreapolis, tots dos ubicats a la nostra ciutat, a més de la internacionalització i implementació del Pla Bolonya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.