Els santcugatencs ja poden anar a les oficines tributàries catalana i estatal per fer els tràmits relatius a l'IRPF


  • Comparteix:

Martí Carnicer, president de l'ATC, i Luis Pedroche, director general de l'AEAT. / Font: gencat.cat

Martí Carnicer, president de l'ATC, i Luis Pedroche, director general de l'AEAT. / Font: gencat.cat

Els santcugatencs ja poden fer els tràmits relatius a l'impost sobre la Renda de Persones Físiques (IRPF) a la oficina de l'Agència Tributària de Catalunya (ATC) i a l'Agència Estatal d'Administració Tributària (AEAT) gràcies a la finestreta única tributària. En properes fases s'ampliaran les competències d'aquesta unificació en la gestió de temes tributaris.

Els ciutadans ja no s'hauran de desplaçar a una oficina concreta depenent del tipus de tràmit. A partir d'ara, els santcugatencs podran anar a l'oficina més propera per fer qualsevol gestió, guanyant rapidesa i comoditat.

Per exemple, a través de la finestreta única ja es poden fer tràmits com la sol·licitud de l'abonament anticipat de les deduccions per maternitat, del pagament únic per naixenement o adopció d'un fill, la presentació d'al·legacions i la interposició de recursos.

Ara mateix, en la primera fase d'aplicació de la finestreta, només es podran fer aquelles gestions relacionades amb l'IRPF, però es preveu que en fases posteriors els ciutadans puguin escollir una oficina o una altra per més tràmits de tributació.

L'oficina de l'ATC està al carrer Mossèn Jacint Verdeguer de Valldoreix i la de l'AEAT es troba al carrer Manel Farrés de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.