El preu del metre quadrat de segona mà a Sant Cugat puja prop d'un 1% al gener


  • Comparteix:

El preu del metre quadrat de segona mà costa a Sant Cugat 4.156 euros

El preu del metre quadrat de segona mà costa a Sant Cugat 4.156 euros

El preu dels pisos de segona mà a Sant Cugat ha pujat prop d'un 1% el mes de gener respecte el desembre i se situa en els 4.156 euros per metre quadrat, segons un estudi del portal Fotocasa.es. La nostra ciutat és la tercera més cara de Catalunya per darrera de Sitges i Barcelona. Sant Cugat també es manté per sobre de la mitjana catalana que se situa als 3.162 euros per metre quadrat.

Sant Cugat ha patit un increment d'un 0,9% en el preu del metre quadrat dels pisos de segona mà respecte el desembre del 2009.

L'estudi elaborat per 'fotocasa.es' destaca que les comunitats amb el preu del metre quadrat de segona mà més cares són el País Basc (3.808 euros), Catalunya (3.162 euros) i Madrid (3.154 euros) respectivament.

Per poblacions catalanes, l'estudi destaca que Lleida amb 1.906 euros per metre quadrat és la població més econòmica, seguida de Vilanova del Camí (Anoia) amb un preu de 1.951euros i Sant Carles de la Ràpita (Montsià) amb un cost de 1.959 euros.

A l'altra banda de la balança hi ha Sitges (Garraf) on el preu del metre quadrat de segona mà costava al gener 4.777 euros. A Barcelona ciutat el preu mitjà del metre quadrat és de 4.220 euros i a Sant Cugat de 4.156 euros.

Segons l'estudi de Fotocasa.es, en els darrers sis mesos els preus dels habitatges de segona mà s'ha estabilitzat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.