Els comerciants del barri del Monestir aprofiten el Carnaval per millorar les vendes


  • Comparteix:

L'Associació de Comerciants del Barri del Monestir ha aprofitat el Carnaval per incentivar les vendes. La campanya sota zero-Carnaval 2010, un mercat realitzat aquest dissabte a l'avinguda Cerdanyola, ha servit per oferir descomptes especials i animar les vendes amb un ambient festiu. El mercat organitzat pels comerciants de la zona ha aplegat productes rebaixats i un espai d'oci pels més menuts. Els venedors s'han disfressat en sintonia amb els productes que venen.

El president de l'Associació de Comerciants del Barri del Monestir, Pedro Marcina, explica la campanya i el motiu que la impulsa.

Pedro Marcina

Els comerciants ofereixen els seus articles rebaixats. Incentivar les vendes, donar a conèixer el barri i que s'ho passin bé.



Els vianants donen la seva opinió sobre la campanya.

Vianants

Està molt bé la idea, m'ha sorprès. / S'hauria de fer més sovint, per la crisi que hi ha va molt bé. / Em sembla molt bé, dóna vida.








L'Associació de Comerciants del Barri del Monestir realitza campanyes com aquesta al llarg de l'any, als diferents carrers que formen part del barri del Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.