Onze empreses santcugatenques participen a la Fira Construmat 2003


  • Comparteix:

Alfatex SA és una de les onze empreses de Sant Cugat del Vallès que enguany participen a la Fira Construmat 2003, que se celebra fins dissabte a Barcelona. Les empreses santcugatenques no han faltat a la seva cita bianual amb el saló de la construcció, que en aquesta edició acull més de 4.000 expositors.

Amb una tradició de més de 40 anys, Alfatex S.A. es dedica a la fabricació de material per a la construcció dins el sector de la impermeabilització i l'aïllament acústic. L'apoderat de l'empresa, Fernando Floro, considera Construmat una cita imprescindible pel sector i, per això, Alfatex ha participat a la fira a les últimes 8 edicions:

Fernando Floro

Construmat és la segona fira de la construcció d'Europa


Per a Alfatex, empresa ubicada a la carretera de Molins de Rei a Rubí, és molt important participar a la fira ja que d'aquesta manera satisfan a la majoria dels seus clients. Ho diu Fernando Floro:

Fernando Floro

Construmat és una fira de compromís amb el client


A banda d'Alfatex, el saló de la construcció també acull expositors d'altres empreses de Sant Cugat com Handilift, Versat i Laborda Especialidades Electròniques. Construmat ocupa més de 130.000 metres quadrats que es reparteixen en els dos recintes de la Fira de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.