Sant Cugat analitzarà la gestió i l'economia local en una jornada de la cimera europea


  • Comparteix:

Jordi Puigneró en una imatge d'arxiu als estudis de Cugat.cat

Jordi Puigneró en una imatge d'arxiu als estudis de Cugat.cat

Analitzar l'organització i la gestió de les administracions públiques i l'impuls local de l'economia són els objectius de la jornada 'Economia Local i Innovació' que Sant Cugat organitza dimecres a EsadeCreapolis. El regidor d'Innovació, Jordi Puigneró, ha explicat a Cugat.cat que la trobada va en la línia de situar la nostra ciutat com un referent en la innovació. La cita, que forma part de la Cimera Europea de Governs Locals de Barcelona, consistirà en dues taules rodones amb la participació de directius d'EsadeCreapolis, catedràtics i representants d'empreses locals.

Les instal·lacions del centre de negocis EsadeCreapolis acolliran la jornada que començarà amb la inauguració de l'alcalde, Lluís Recoder. El relleu l'agafarà la taula rodona 'La creació del valor públic local a través de la col·laboració público-privada i la innovació en els serveis i les tecnologies mòbils'. La xerrada comptarà amb les intervencions del regidor de Comunicació, Serveis Interns i Innovació, Jordi Puigneró, el president de la xarxa Living Labs Global, Jakob Rasmussen, el catedràtic d'Economia de la Universitat de Barcelona, Germà Bel, i el vicepresident d'EsadeCreapolis, Francesc Santacana.

Jordi Puigneró s'ha mostrat satisfet que la ciutat aculli la jornada. Són declaracions a Cugat.cat.

Jordi Puigneró

Som una ciutat que intentem fer les coses ben fetes i intentem ser un referent en camps com la innovació.




La trobada també comptarà amb la taula de debat 'Bases per a l'economia basada en el coneixement'. La ponència començarà amb la participació del tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, seguit de la directora mundial de màrketing de Hewlett-Packard, Guayente Sanmartín, i el gerent del Sant Cugat Trade Center, Juanjo Martínez.

Barcelona acollirà els actes centrals de la Cimera Europea de Governs Locals des de dilluns i fins dimecres. Sant Cugat, juntament amb Terrassa, Sabadell, Granollers, Igualada i Manresa, entre d'altres ciutats, acollirà sessions descentralitzades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.