Loteria de Catalunya explica a Sant Cugat les accions comercials del 2010


  • Comparteix:

Establiment de loteria

Establiment de loteria

Loteria de Catalunya presentarà avui les accions comercials del 2010 als venedors de loteria de la ciutat. La sessió informativa anirà a càrrec de la directora general de l'entitat, Mercè Claramunt, que parlarà dels projectes socials als quals es destinen els beneficis de les loteries de la Generalitat. L'acte tindrà lloc a l'hotel Novotel de Sant Cugat.

La reunió de Loteria de Catalunya servirà per informar als agents venedors sobre el destí dels beneficis de les loteries de la Generalitat i la implantació de les polítiques del programa Joc Responsable. Aquesta iniciativa, que té l'objectiu de reduir els impactes negatius del joc de loteria, forma part d'un protocol europeu al qual ja s'han adherit més de 40 loteries. Durant l'acte, també es parlarà del rellançament del Combi 3, les millores en l'operativa interna i l'obertura al públic del sorteig de la Lotto 6/49.

La directora general de Joc i Espectacles, Mercè Claramunt, ha explicat en què consistirà la sessió informativa.

Mercè Claramunt

Volem explicar les accions de l'any 2010 i a què destinem els beneficis, que van a parar a accions socials.



L'acte, que forma part de les vuit sessions informatives que fa Loteria de Catalunya durant el febrer i el març, tindrà lloc a les nou del vespre a l'Hotel Novotel de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.